Beste merken elektrische fietsen

Beste merken elektrische fietsen

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke en betrouwbare elektrische fiets, wil je natuurlijk van de eerste keer een goede keuze maken. Je gaat op zoek naar de beste merken elektrische fietsen om daar een keuze uit te maken.

Om je te helpen bij je zoektocht, sommen we alvast enkele van de beste merken op.

Kalkhoff

Kalkhoff is een innovatief fietsenmerk dat al sinds 1923 bestaat. Je kan dus rekenen op decennia aan expertise met fietsen. De Kalkhoff fietsen zijn degelijk en van uitmuntende kwaliteit.

Je vindt in het Kalkhoff aanbod behoorlijk wat variatie en het merk maakt gebruik van verschillende onderdelen van welbekende fabrikanten.

Bekijk hier het aanbod aan Kalkhoff fietsen bij Bol.com

Raleigh

Raleigh heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen van goede kwaliteit. Het fietsenmerk werd geboren in 1887 in Nottingham, Engeland. Na de uitbouw van een ruim aanbod aan gewone fietsen, startte de producent met de productie van elektrische fietsen. Raleigh maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande fietsonderdelen van betrouwbare merken.

Bekijk hier het aanbod aan Raleigh fietsen bij Bol.com.

Raleigh produceert ook speed pedelec elektrische fietsen.

Qwic

De elektrische fietsen van Qwic zijn instapmodellen die vrijwel overal verkocht worden. Behalve kwalitatieve stadsfietsen, kun je bij Qwic ook mountainbikes en citybikes vinden. Deze elektrische fietsen zijn iets voordeliger van prijs en zijn een goede keuze voor een eerste kennismaking met een elektrische fiets.

Bekijk het aanbod aan Qwic elektrische fietsen bij Bol.

Watt

De Watt e-bikes zijn modern en gestroomlijnd. De batterij zit compleet verwerkt in het frame en de fietsen zien er behoorlijk slick uit. Ben je op zoek naar een elektrische fiets waar je indruk mee kan maken? Dan is de Watt e-bike waarschijnlijk echt iets voor jou. Watt is een jong en hip fietsmerk voor een nieuwe generatie.

Watt elektrische fietsen zijn behoorlijk betaalbaar en de prijs-kwaliteit verhouding is meer dan interessant.

Op zoek naar een hippe elektrische stadsfiets? Bekijk het Watt aanbod.

Popal

Popal is een toegankelijk fietsenmerk van e-bikes. Het aanbod is zeer gevarieerd. Zo beschikt Popal ook over elektrische plooifietsen. Popal maakt gebruik van kwalitatieve fietsonderdelen en betrouwbare motoren met grote actieradius.

Dit merk van elektrische fietsen varieert ook in prijs. Je vindt er instapmodelletjes voor een eerste kennismaking met e-bikes, maar je vindt er ook duurdere modellen met meer opties.

Bekijk het aanbod aan Popal elektrische fietsen op Bol.

Bekijk de elektrische vouwfietsen van Popal.

Gazelle

Het merk Gazelle is erg bekend voor gewone fietsen, maar ook op gebied van elektrische fietsen hebben ze een groot en gevarieerd aanbod. Deze e-bikes zijn een beetje duurder, maar je mag ervan uitgaan dat je jarenlang plezier zal beleven aan je fiets!

Gazelle bestaat al sinds 1892 en je kan dus rekenen op een goede expertise en ervaring.

Bekijk het aanbod van Gazelle.

Trek

Trek is al decennia lang een vooraanstaand fietsenmerk. Ook op gebied van elektrische fietsen biedt de producent een mooi en divers aanbod aan fietsen aan. Ook deze fietsen vallen in een iets duurder segment en het aanbod is super divers. Ben je voorbij het test stadium en ben je klaar om een duurder model aan te schaffen waar je nog jaren van kan genieten? Dan is een Trek e-bike een heel goede keuze.

Bekijk het aanbod van Trek.

Cowboy

Cowboy is een modern merk van elektrische fietsen met een tijdloos design. De Cowboy fietsen zien er zonder twijfel hip en modern uit en ze passen perfect in het moderne stadsleven. De gestroomlijnde fietsen zien er hip uit en zijn van erg goede kwaliteit.

Bekijk het aanbod van Cowboy.

Elops

Elops is het fietsenmerk van Decathlon. De sportwinkel heeft een interessant aanbod aan elektrische fietsen voor ieder budget. Je koopt er, voor een interessante prijs een degelijke fiets. Bovendien kun je bij Decathlon ook rekenen op een goede dienst na verkoop.

De Elops reeks elektrische fietsen is perfect als instapmodel wanneer je voor de eerste keer een elektrische fiets koopt.

Bekijk het aanbod elektrische fietsen van Decathlon.

Conclusie: beste merken elektrische fietsen

Naast het aanbod van de hierboven vermelde merken van elektrische fietsen, kan je natuurlijk ook erg degelijke e-bikes kopen van andere merken. Het is niet zo dat de niet vermelde merken per se minder goed zijn. Het aanbod aan e-bikes dat je momenteel kunt vinden op de Belgische en Nederlandse markt, wordt steeds groter. Er komen dan ook steeds nieuwe merken bij en de bestaande merken breiden hun aanbod uit.

Kijk dus zeker even rond bij de verschillende merken en lees de reviews van andere gebruikers op het internet.

Meer...