Beste merken elektrische fietsen

Beste merken elektrische fietsen

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke en betrouwbare elektrische fiets, wil je natuurlijk liefst een elektrische fiets waar je jaren plezier aan kan beleven. Je gaat op zoek naar de beste merken elektrische fietsen om daar een keuze uit te maken.
 
Om je te helpen bij je zoektocht, sommen we alvast enkele van de beste merken e bikes op.
Dit zijn enkele van de leukste merken elektrische fietsen die je makkelijk online kan bestellen. Uiteraard bestaan er nog heel wat interessante merken en fietsen op de markt. Met deze lijst kan je alvast aan de slag tijdens je zoektocht!

 

Villette

De elektrische fietsen van Villette hebben een typische retro look die bij veel fietsers goed in de smaak valt. Deze fietsen zorgen er namelijk voor dat je behoorlijk stijlvol doorheen de stad kunt rijden. Maar je kunt ze natuurlijk ook aanwenden voor woon-werkverkeer of om je kinderen met de fiets naar school te brengen.
 
De Villette fietsen zien er niet alleen goed uit. Ze hebben ook geweldige specificaties. De meeste Villette e bikes zijn voorzien van een robuuste Bafang middenmotor en een set hydraulische schijfremmen. Ook de actieradius van Villette fietsen is zeker een pluspunt.

Puch

De e bikes van het merk Puch behoren tot de beste merken e bikes die je momenteel kunt kopen.
Deze stadsfietsen hebben een stijlvolle en klassieke look. Ze hebben trouwens ook interessante specificaties, zoals een licht aluminium frame, betrouwbare motoren en een degelijke actieradius.
 
Je kiest bij Push dan ook uit verschillende modellen en stijlen van fietsen. Er zijn damesfietsen en herenfietsen in leuke, zachte kleuren.

Raleigh

Raleigh heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen van goede kwaliteit. Het fietsenmerk werd geboren in 1887 in Nottingham, Engeland. Na de uitbouw van een ruim aanbod aan gewone fietsen, startte de producent met de productie van elektrische fietsen. Raleigh maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande fietsonderdelen van betrouwbare merken.
 
Raleigh heeft een aanbod aan sportieve fietsen, zoals mountainbikes. Ook speed pedelec bikes zijn een specialiteit van het merk Raleigh.
 
Ook hier zijn de modellen divers en de specificaties variëren natuurlijk van model tot model.

Qwic

De elektrische fietsen van Qwic zijn instapmodellen die vrijwel overal verkocht worden. Behalve kwalitatieve stadsfietsen, kun je bij Qwic ook mountainbikes en citybikes vinden. Deze elektrische fietsen zijn iets voordeliger van prijs en zijn een goede keuze voor een eerste kennismaking met een elektrische fiets.
 
Vooral de modellen uit de Premium reeks en de Performance reeks zijn op dit moment een goede keuze als je op zoek bent naar de beste merken van e bikes.

Watt

De Watt e-bikes zijn modern en gestroomlijnd. De batterij zit compleet verwerkt in het frame en daardoor zien de fietsen er behoorlijk slick uit. Ben je op zoek naar een elektrische fiets waar je indruk mee kan maken? Dan is de Watt e-bike waarschijnlijk echt iets voor jou. Watt is een jong en hip fietsmerk voor een nieuwe generatie.
 
De specificaties van dit e bike merk laten bovendien niks te wensen over. Ze hebben een interessante actieradius, een degelijke motor en kwalitatieve onderdelen.
 
Watt elektrische fietsen zijn behoorlijk betaalbaar en de prijs-kwaliteit verhouding is meer dan interessant.

Cortina

Cortina bestaat al veel langer dan de elektrische fiets. Ze waren voordien alvast gespecialiseerd in kwalitatieve fietsen. Vandaag de dag kan je bij Cortina ook terecht voor een robuuste elektrische fiets. Het is zelfs één van de beste merken voor elektrische fietsen.
 
Deze fietsen zien er lekker hip uit met een bagagedrager boven het voorwiel en een bagagerek achterin. Alle Cortina fietsen zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande motor en ook de overige onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit.
 
De fietsen van dit merk zijn veelzijdig inzetbaar. Of je nu dagelijks pendelt naar je werkplek of je vervoert je jonge tweeling met deze fiets. Cortina is uitgerust voor iedere situatie.

Conclusie: beste merken elektrische fietsen

Naast het aanbod van de hierboven vermelde merken van elektrische fietsen, kan je natuurlijk ook erg degelijke e-bikes kopen van andere merken. Het is niet zo dat de niet vermelde merken per se minder goed zijn.
Het aanbod aan e-bikes dat je momenteel kunt vinden op de Belgische en Nederlandse markt, wordt steeds groter. Er komen dan ook steeds nieuwe merken bij en de bestaande merken breiden hun aanbod uit.
 
Deze lijst met beste merken elektrische fietsen is dus niet beperkend!
 
Kijk dus zeker even rond bij de verschillende merken en lees de reviews van andere gebruikers op het internet.

Meer...