7 elektrische step accessoires die je gewoon moet hebben

7 elektrische step accessoires die je gewoon moet hebben

Heb je die gloednieuwe elektrische step aangeschaft en ben je nog op zoek naar de interessantste elektrische step accessoires? In dit artikel geven we je een leuk overzicht van de 7 essentiële e step accessoires die je gewoon moet hebben!

Met een telefoonhouder aan je stuur kan je makkelijk een app open zetten en gebruiken tijdens het rijden. Dat is niet alleen handig voor pakweg een gps app, maar ook voor de muziek die je door je hoofdtelefoon beluistert.

Door je telefoon in een telefoonhouder te bevestigen, ben je trouwens in regel met de wetgeving. Het is namelijk verboden om op je smartphone te tokkelen terwijl je rijdt. Door de telefoon een vast plekje te geven, kan je het scherm zien, zonder dat je de wet overtreedt.

Een telefoonhouder voor je elektrische step is geen accessoire. Het is essentieel!

2. Waterdichte stuurtas voor je elektrische step

Een stuurtas is de perfecte elektrische step accessoire. De meeste stuurtassen zijn hardcover tassen met een capaciteit van rond de 2 liter, maar je kunt ook een groter exemplaar kopen. De meeste stuurtassen voor e steps zijn makkelijk af te nemen om ze mee te nemen wanneer je afstapt. 

Neem alles mee wat je nodig hebt tijdens je rit. 

3. Opbergtas voor je e step

Met een opbergtas kan je veel makkelijker je elektrische step meenemen op de bus, trein of tram. Of je neemt je step mee in je appartement of naar je werk. Zo wordt het al gauw veel makkelijker om een deel van je trip met de step af te leggen en daarna je step verder mee te nemen. 

Een opbergtas is de ideale accessoire voor je elektrische step, zeker wanneer je de step gebruikt om te pendelen.

4. Beschermcover voor je display

Als je regelmatig door de regen rijdt, is een beschermcover voor je display geen overbodige luxe. Het is een onmisbare e step accessoire. 

Beschermcovers zijn beschikbaar in het zwart, maar je kunt je e step ook pimpen door te kiezen voor een beschermcover met een frivool kleurtje.

De beschermcover beschermt je display tegen regen, sneeuw en krassen.

5. Achteruitkijkspiegel

Er is al heel wat geschreven over elektrische steps en veiligheid in het verkeer. Zorg ervoor dat je jezelf ietsje veiliger doorheen het stadsverkeer beweegt met een achteruitkijkspiegel. 

Met een spiegel zie je in één oogopslag of iemand je inhaalt of voorbij steekt. Je hoeft veel minder vaak je hoofd om te draaien.

Trouwens, een spiegel komt natuurlijk op meer manieren van pas!

6. Reserve batterij voor langere tochten

Een reserve batterij is een echte life saver onderweg. Dat je elektrische step wel eens zonder juice kan vallen, is zeker geen geheim. Maar of je dan zin hebt om je e step op te bergen en te voet verder te gaan, is nog maar de vraag.

Zorg ervoor dat je nooit meer zonder stroom valt en neem altijd een reserve batterij voor je e step mee. 

7. Een robuust slot

Als laatste hebben we een elektrische step accessoire die ervoor zorgt dat jouw e step de jouwe blijft. Leg je step op slot en ontdek dat ie er nog is wanneer je terug komt.

Als je niet de mogelijkheid hebt om je elektrische step in een draagtas mee te nemen wanneer je van vervoersmiddel verandert, dan doe je er goed aan om je step goed op slot te leggen. Steps zijn erg gegeerd en ze zijn makkelijk te stelen.

De perfecte elektrische step accessoires gevonden?

Heb je de perfecte accessoires voor je elektrische step gevonden? Er bestaan natuurlijk nog heel wat meer accessoires die je kunt aanschaffen voor jouw e step. 

Zoals je misschien al kon zien, bestaat er een ruime variëteit aan accessoires voor de Ninebot van Segway.

Meer...